Eroauttamisen sähköisiä palveluja

Netissä on monipuolisesti eroauttamisen palveluja. On asiantuntijoiden kirjoittamia tekstejä luettavaksi ja pohdittavaksi, vertaisryhmiä ja sähköisiä palveluja, jotka tarjoavat tukea puhelimitse, chatin kautta ja Facebook-ryhmissä.

Tutustu palveluihin:

Apua eroon

Laaja sivusto, jossa paljon asiantuntevaa tietoa monista eroon liittyvistä asioista. Tarjolla muun muassa kahdenkeskistä keskustelua tarjoava Apua eroon -chat sekä Tukea eron jälkeiseen vanhemmuuteen -ryhmächat. Sivustolta löytyvät myös Kymenlaakson eroauttamisen palvelut.

Tutustu tähän

Väestöliitto

Väestöliitto tarjoaa monipuolista apua parisuhteen kysymyksiin kuten eroon. Tarjolla eroon liittyviä nettikursseja, nettiluentoja ja parisuhteen kriisit podcast -sarja.

Asiantuntijoille voi lähettää kysymyksiä tai varata ajan nettivastaanotolle. Palvelua antaa myös Väestöliiton parisuhdekeskuksen valtakunnallinen neuvontapuhelin. Neuvontapuhelin on maksuton ja siihen voi soittaa nimettömänä.

Tutustu tähän

Ensi- ja turvakotien liiton Vanhemman opas

Kattava ja monipuolinen opas, jossa tietoa ja tukea lapsiperheen eroon.

Tutustu tähän

MLL:n Vanhempainnetti

Vanhempainnetistä löydät tietoa ja tukea lapsiperheen arkeen. Myös eroon liittyvää materiaalia, tarjolla on muun muassa tulostettava opas Ero-opas nuorilta vanhemmille.

Vanhempainnetissä on myös henkilökohtaista palvelua, palveluun voi soittaa, chattaa tai lähettää nettikirjeen.

Tutustu tähän

Miessakit ry:n Elossa Erosta -palvelu

Miessakit ry:n sivuilla paljon asiaa erosta. Erosta Elossa on valtakunnallinen palvelu, joka tukee ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä. Erosta Elossa tarjoaa henkilökohtaista keskustelutukea ja ohjausta sähköpostin ja puhelinneuvonnan välityksellä. Eri puolilla Suomea järjestetään myös miesten eroryhmiä ja tukihenkilötoimintaa.

Tutustu tähän

Tukinet-palvelu

Tukinet antaa apua arjen kriisitilanteissa. Tukinetissä voi maksutta saada henkilökohtaista tukea, osallistua erilaisiin keskusteluryhmiin tai voit etsiä tietoja Tukinetin palveluhausta tai aineistokannasta.

Tutustu tähän

Parisuhdeneuvola

Parisuhdeneuvola on Vauva.fin ja Suomen evankelisluterilaisen kirkon kaupallinen yhteistyö. Sivustolla myös lapsiperheen eroa käsittelevä osuus.

Tutustu tähän

Parisuhdekeskus Kataja

Parisuhdekeskus Kataja auttaa voimaan hyvin tarjoamalla parisuhdetta vahvistavaa tietoa, toimintaa ja koulutusta - myös parisuhteen solmukohdissa.

Tutustu tähän

Katso myös

Apua perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan
Parisuhteen tukemisen palvelut Kymenlaaksossa