Keltakankaan perhekeskuksen kohtaamispaikkatila (Keltakankaantie 8)

Kouvolassa on kaksi Kymsoten hallinnoimaa kohtaamispaikkaa ja lisäksi saamme maanantaisin käyttää Kouvolan keskustassa sijaitsevaa Nupa-taloa aina maanantaisin perhekeskustoimintaan.

Tiloja voidaan antaa myös muuhun kuin kohtaamispaikkatoiminnan käyttöön (esim. tuetut tapaamiset, koulutukset) mikäli vapaata on. Nupan tilat eivät sovellut tuettujen tapaamisten tai suljettujen ryhmien toimintaan. Kohtaamispaikkatoiminta menee tilavarauksissa aina muiden toimintojen edelle. Kohtaamispaikat on sisustettu lapsiperheille sopiviksi: tiloissa on leluja, pelejä yms. perheiden käyttöön. Jokainen huolehtii omat tiskit, vie roskat (myös wc) ja huolehtii paikan siistiksi seuraavalle käyttäjälle.

Kouvolan kohtaamispaikkatilojen varaamiseen liittyviä asioita voi tiedustella perhekeskuskoordinaattori Suvi Lyytikäiseltä. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 483 1981.

Keltakankaan perhekeskus:

Osoite: Keltakankaantie 8, 46860 Keltakangas

  • Iso aulatila, erillinen iso huone, keittiö ja erillinen ruokatila, tilassa on 2 wc:tä (myös suihku löytyy).
  • Isossa aulatilassa on mukava sohva, säkkituoleja sekä kolme matalaa pöytää lapsille pelailuun ja askarteluun, myös lelut löytyvät tästä tilasta
  • Aulatilan viereisestä huoneesta löytyy puolapuut, jumppamattoja sekä tilaa liikkua (huonetta ei ole kalustettu)
  • Ruokailutilassa on kolme ruokapöytää sekä useampi syöttötuoli (myös pari sitteriä)
  • Keittiön varustelu: kahvinkeitin, vedenkeitin, termarit, mikro, jääkaappi, uuni, hella, asianpesukone, tiskiallas ja- kaappi, astiat sekä ruoanlaittamiseen liittyvät perustarvikkeet. Lisäksi keittiössä on hyvin tilaa säilyttää omia ruokatarvikkeita kaapissa.
  • Kohtaamispaikan varastohuoneesta löytyy myös tuoleja noin 30 kpl, jolloin pienimuotoisen koulutuksen järjestäminen tilassa onnistuu myös.
  • Tilassa ei ole videotykkiä tai valkokangasta. Valkoinen seinä löytyy isosta aulatilasta sekä sivuhuoneesta, johon voi omalla tykillä heijastaa,
  • Tilaan on esteetön kulku katutasosta.
  • Keltakankaan perhekeskuksen pihalla on kiva leikkipuisto, joka on myös käytettävissä toimintaa mietittäessä.

Tagit: kouvola kohtaamispaikka, keltakangas, keltsu