Haasteena koulupoissaolot-vertaisryhmä vanhemmille Kouvolassa

Hei koululaisen vanhempi Kouvolassa!
Onko teidän perheessä lapsella tai nuorella paljon poissaoloja koulusta? Kaipaatko vanhempana vertaistukea tilanteeseen?
Maaliskuussa alkaa ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä vanhemmille, joiden lapsilla tai nuorilla on paljon koulupoissaoloja. Ryhmä toteutetaan perhekeskusyhteistyönä Kakspy ry:n ja opiskeluhuollon kuraattorin kanssa.
Ryhmä kokoontuu 5 kertaa Kakspy ry:n tiloissa Kouvolan keskustassa Oikokadulla torstaisin 7.3.-4.4. klo 17.30-19.30. Tapaamiskerroilla tutustutaan toisiimme, kuullaan toistemme tilanteesta ja annetaan ja saadaan tukea vaikeuksien voittamiseksi. Käydään läpi arjen suojaavia ja haavoittavia tekijöitä, hankalien tunteiden kohtaamista ja käsittelyä, perheiden selviytymiskeinoja ja pohditaan, mistä on saatavilla apua.
Ryhmään osallistujat sitoutuvat pitämään ryhmässä käydyt keskustelut luottamuksellisina ja ilmapiirin hyväksyvänä ja turvallisena. Jokaisen perheen tarina on omanlaisensa ja tärkeä sellaisena. Yhdessä voimme saada tukea toisistamme ja löytää keinoja selviytyä haastavassa tilanteessa. ❤
Ryhmän vetäjänä toimii Tiina Saavalainen, Kakspy ry:n perhe- ja läheistyöntekijä
Lämpimästi tervetuloa mukaan jos asia koskettaa sinua!
Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 710 3247