Ihmeelliset vuodet- vanhempainryhmä

Meneekö hermot???                                                  

 

Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä

Oletko huolissasi lapsesi kiukkuisuudesta, itsehillinnän puutteesta, uhmakkuudesta, riitelystä, sosiaalisten suhteiden vaikeudesta? Menetätkö malttisi lapsen kanssa? Onko arki raskasta ja ilo kateissa?

Ihmeelliset vuodet –ohjelman mukainen ryhmä 3 -12 vuotiaiden lasten vanhemmille, jotka pohtivat miten auttaa lastaan käytösongelmissa 

Ihmeelliset vuodet -ohjelma on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi vähentää lasten uhmakkuutta, kiukkuisuutta, käyttäytymispulmia ja lisäämään lasten sosiaalista toimintakykyä kodissa, päiväkodissa, koulussa ja kaverisuhteissa. Ihmeelliset vuodet -ohjelmaa on tutkittu tieteellisesti ja tutkimustulokset ovat olleet yhtäläisiä – valtaosa lapsista edistyi merkittävästi vanhempien osallistuessa ryhmään. Lisäksi vanhemmat ovat kokeneet saaneensa runsaasti tukea ja helpotusta sekä käytännöllisiä uusia taitoja ja keinoja vanhemmuuteen ja omaan jaksamiseen. Lisätietoja sivuilta www.ihmeellisetvuodet.fi

Etelä- ja Pohjois-Kymenlaaksossa järjestetään Ihmeelliset vuodet – ohjelman mukaisia vanhemmuusryhmiä. Ryhmät ovat tarkoitettu vanhemmille, jotka ovat huolissaan siitä, miten auttaa lasta käytöspulmissa. Parhaimman hyödyn ryhmästä saa, kun siihen osallistuvat lapsen molemmat arjen vanhemmat, mutta se ei ole välttämätöntä.  

Kevään 2024 ryhmä käynnistyy

Aika: torstaina 25.1.2024 klo 13.30-16.00.
Paikka: Keltakangas, paikka tarkentuu myöhemmin.
Ryhmän kesto: Ryhmä kokoontuu viikoittain 15 kertaa (ei hiihtolomaviikolla 9).
Lisäksi pidetään seurantatapaaminen 2-3kk ryhmän jälkeen. Tämä aika sovitaan myöhemmin. Ryhmä on kestoltaan 2,5 tuntia.

Ryhmää ohjaavat koulutetut Ihmeelliset vuodet- vanhempainryhmän ohjaajat. 

Ilmoittautumiset:

Ihmeelliset vuodet- vanhemmuusryhmään ilmoittaudutaan Kymenlaakson hyvinvointialueen Asiointipalvelun kautta. Asiointipalveluiden käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Lisätietoja ryhmästä saat ryhmänohjaajilta: Anniina Kyllönen p. 040 643 3171 Nina Teikari p. 040 199 1312.

Ilmoittaudu tästä: https://asiointi.kymenhva.fi/home
Mikäli tammikuun ryhmä ei sinulle ajankodallisesti sovi, niin voit asiointipalvelussa ilmoittautua jonoon tuleviin ryhmiin. 

Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän esite

 

 

 

 

 

 

Tagit: nepsy, erityislapsi, erityisyys, erityslapsen vanhempi, apua vanhemmuuteen, ihmeelliset vuodet