Vauvanpäivä pe 29.9. Kotkassa

Tervetuloa juhlimaan vauvoja vauvanpäivänä pe 29.9. klo 9-12 Langinkosken kirkolle ❤
Yhteinen aloitus klo 9.30, erilaisia toimintapisteitä sekä toimijoiden esittelypisteitä. Karhulan Karjalaiset ry tarjoaa rotinat ja kertovat rotinaperinteestä. Osallistu vauvasi tahtiin! Maksuton ja kaikille avoin.

Vauvaperhetreffit Kotkassa: 21.9.: muskaria

Muskaria 21.9.2023 klo 17-18.30
Muskarihetki perheille sisältää helppoja lauluja, joihin liittyy pieniä liikkeitä, rytmityksiä, silityksiä. Osallistua voi mainiosti, vaikka ei kokisi "osaavansa" laulaa. Tärkeintä on yhdessä oleminen, tekeminen ja nauttiminen.
Mukana musisoimassa Kotka-Kymin seurakunnan lastenohjaajat Päivi Laine ja Riikka Viren sekä tapaamisessa myös kokemusisä Harri.

Tapaamiset on suunnattu alle 1-vuotiaille vauvoille sisaruksineen läheisen aikuisen kanssa. Mukava ja rento tunnelma, tarjolla myös kahvit ja pientä purtavaa. Voit osallistua tapaamiseen täysin oman tai vauvan aikataulun mukaisesti! Joka toinen torstai ilta parillisina viikkoina

 

Odotustenillat, Kotka

tiistaisin 19.9., 3.10., 17.10., 31.10., 14.11., 28.11., 5.12. klo 17-18.30
Pappila, Karhulantie 36 B, Kotka
Järjestäjä Kotka-Kymin seurakunta

Uhmaillat - tukea kiukun käsittelyyn 8.11 & 15.11. Kotkassa

Tervetuloa mukaan kaikille avoimiin iltoihin: Uhmaillat - tukea kiukun käsittelyyn! Karhula Hovinpuiston päiväkoti Sisäänkäynti: sisäpihan kautta ulko-ovi “ryhmä 4-5” osoite: Kartanonkatu 5, Kotka klo 17.00-18.30

ke 8.11.2023 Lapsen uhmaikä ja tunnetaidot: Puhujina perheneuvolan psykologi Anniina Kyllönen ja varhaisen tuen perheohjaaja Hanna Nakari. Mukana myös Kotkan varhaiskasvatuksen kuraattori Tarja Tissari.

ke 15.11.2023 Ihanat & kamalat tunteet: Vanhemman tunnesäätely ja oman lapsuuden vaikutukset vanhemmuuteen. Puhujina perheneuvolan psykologi Anniina Kyllönen ja Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistyksen työntekijät Marjaana Kosma sekä Satu Ahlqvist-Rakkolainen

Lastenhoitomahdollisuus! Kotka-Kymin seurakunnan lastenohjaajat järjestävät mukavaa puuhaa viereisessä tilassa lapsille, varaathan paikkasi etukäteen. Paikkoja rajoitettu määrä! Ennakkoilmoittautumiset (ilmoita myös lapsen ikä): 044 7259031 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Odottavien olohuone 26.9.

Odottavien olohuone 26.9. klo 17-18 zoomissa. aiheena Parisuhteen huomioiminen vauvan synnyttyä.
Vanhemmuus muuttaa parisuhteen
dynamiikkaa, jolloin toimivaan
parisuhteeseen kannattaa panostaa
erityisesti vauva-arjessa. Pienetkin teot
ovat merkityksellisiä ja ylläpitävät
rakkaudellista ilmapiiriä ja yhdessä
selviytymisen kokemusta. Hyvä parisuhde
on vauvan paras koti!
Lämpimästi tervetuloa kuulemaan aiheesta
lisää Odottavien olohuoneeseen! Ilta on
maksuton ja toteutuu etänä Zoomissa.
Olemme varanneet aikaa keskustelulle
klo 18-18.30.
Asiantuntijoina illassa Sanna Kiiveri-Kihlanki
ja Katariina Äijälä Imatran seurakunnan
Perheasiain neuvottelukeskuksesta. Mukana
myös kokemusisä Ismo Vänskä.
Ilmoittautumiset:
tai alla olevan QR-koodin kautta