Eron ensiapupiste, apua ja tukea nopeasti

Eron Ensiapu -piste tarjoaa chat-palvelua eroasioita pohtiville
Eron Ensiapu-piste on osa Perhekeskuksen palveluita. Ensiapu-piste on kaikille avoin sähköinen matalan kynnyksen chat-palvelu verkossa.

Chatissa yhteydenottajalla on mahdollisuus keskustella ammattilaisen kanssa eroon liittyvistä asioista ja saada apua sekä neuvoja, jos parisuhde on päättymässä tai jo päättynyt.

Live Chat palvelee torstaisin klo 13-15. Muina aikoina Chatbot ohjaa yhteydenottajia tutustumaan verkosta löytyvään materiaaliin. Chatin kautta ei ole mahdollista tehdä ajanvarauksia palveluihin. Chatpot löytyy Kymenlaakson sähköisen perhekeskuksen sivun alareunasta ja Chat oikeasta reunasta palvelun ollessa auki.

Eron EA-chat on matalan kynnyksen palvelu, johon on helppo ottaa yhteyttä. Myös verkosta löytyy paljon eroavalla hyödyllistä tietoa, neuvoja ja vinkkejä, jotka löytyvät chatbotin avulla. Ensisijaisesti Eron EA-chat on tarkoitettu lapsiperheille, mutta kaikki kymenlaaksolaiset eroa pohtivat voivat tarvittaessa ottaa yhteyttä. Chatissä asiantuntijat ohjaavat tarvittaessa eteenpäin.

Eroon liittyy monenlaisia käytännön asioita ja erilaisia tunteita helpotuksesta ahdistukseen. Näiden asioiden ja tunteiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin - ammattilaiset ovat lähellä!

Eron EA on ensimmäinen yli toimijarajojen toteutettu palvelu. Mukana olevat tahot ovat Kymsoten palvelut, alueen seurakunnat, Perheasiain neuvottelukeskus, MLL:n Kaakkois-Suomen piiri, Kymenlaakson ensi- ja turvakoti yhdistys ja Kakspy ry.