Vauva-vanhempiryhmä Hamina syksy 2023

Tervetuloa vauva-vanhempi ryhmään Haminaan!

Vauva-vanhempi ryhmä on moniammatillisesti toteutettu ryhmä, johon voivat osallistua molemmat tai toinen vanhempi vauvan kanssa tämän synnyttyä. Vauvan ikä ryhmän alkaessa alle 6kk.

Jokaiselle ryhmäkerralle on suunniteltu aihe, johon paneudutaan vierailijoiden toimesta tarkemmin. Aiheina mm. varhainen vuorovaikutus, vanhemmuus ja parisuhde, uni, rentoutuminen, turvallisuus perheessä. Tarkempi sisältöjen aikataulu käydään läpi ensimmäisellä tapaamiskerralla, myös osallistujien toiveita on mahdollisuus toteuttaa!

Suurimpana tavoitteena on kuitenkin hyväntuulinen yhdessäolo, vauvaperheasioiden jakaminen, iloitseminen vauvasta ja vanhemmuudesta sekä muihin samassa tilanteessa oleviin perheisiin tutustuminen ja mahdollisesti ystävystyminen ryhmänjäsenten kesken.

Ryhmäkertoja on yhteensä kahdeksan (parillisina viikkoina). Kokoontumispäivä on tiistai. Ryhmä aloittaa 22.8.2023 klo 16-17.30 Haminan perhekeskuksen kohtaamispaikkatilassa (2.krs). (Sisäänkäynti Tuulimyllynrinteen kautta)
Tapaamispäivämäärät ovat: 22.8., 5.9., 19.9., 3.10., 17.10., 31.10., 14.11., 28.11.

Ilmoittauduthan ryhmään QR-koodista tai osoitteessa:

https://link.webropol.com/s/vavahaminaSYKSY23

Lisätietoja voi kysellä neuvolasta tai perhekeskuskoordinaattorilta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa mukaan!