Vauvaperhetreffit Kotkassa syksy 2023 (avointa iltatoimintaa)

KARHULAN PERHEKESKUKSEN KOHTAAMISPAIKKA KARJALANTIE 10 joka toinen torstai ilta 7.9.2023 alkaen klo 17.30-19
Kerho on suunnattu alle 1-vuotiaille vauvoille sisaruksineen läheisen aikuisen kanssa. Mukava ja rento tunnelma, tarjolla myös kahvit ja pientä purtavaa. Mukana vapaaehtoinen kokemusisä sekä vaihtuva ohjaaja teeman mukaan. Voit osallistua tapaamiseen täysin oman tai vauvan aikataulun mukaisesti! TERVETULOA!

7.9. Uniohjausta (uniohjaaja ja babybluestyöntekijä Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistys) 21.9. Muskaria (seurakunnan lastenohjaajat) 5.10. Liiku, leiki ja innostu - iloa ympäri vuoden (varhaiskasvatus) 19.10. Vauvojen värikylpyä (värikylpyohjaaja) 2.11. Vahvuudet ja kädenjälkien painanta (varhaisen tuen perheohjaaja) 16.11. Avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa 30.11. Jouluun valmistautumista (seurakunnan lastenohjaajat) 14.12. Eväitä hyvään kehotunnekasvatukseen (varhaisen tuen perheohjaaja/seksuaalineuvoja opiskelija)

TAPAAMISET JÄRJESTÄÄ KOTKAN PERHEKESKUSVERKOSTO: KOTKAN AVOIN VARHAISKASVATUS, KOTKA-KYMIN SEURAKUNTA, KYMENLAAKSON ENSI- JA TURVAKOTIYHDISTYS, KYMENLAAKSON HYVINVOINTIALUE