Nuorten avoimen toiminnan koonti Hamina

 

Haminassa on nuorille viikoittain avointa ja matalan kynnyksen toimintaa tarjolla niin kaupungin nuorisopalveluiden, Haminan seurakunnan kuin Jaspiksen järjestämänä. Mukaan voi tulla milloin vain tutustumaan toimintaan ilman ennakkoilmoittautumisia.

 

Maanantaisin: Ruissalon nuorisotila Klo 17.00 – 21.00  (6.lk 17-19, 7.lk ylöspäin 17-21) osoite: Ruissalontie 12 / Haminan nuorisopalvelut SEKÄ  Walkers liikkuva nuorisotyö Klo 17.00 – 21.00 Haminan nuorisopalvelut
Tiistaisin: Walkers liikkuva nuorisotyö Klo 17.00 – 21.00 Haminan nuorisopalvelut
Keskiviikkoisin: Mopo- ja pyörätupa  (13-vuotiaasta ylöspäin) Klo 16.00 – 20.00, Satamakatu 1Haminan nuorisopalvelut SEKÄ Ruissalon nuorisotila Klo 17.00 – 21.00  (6.lk 17-19, 7.lk ylöspäin 17-21) Ruissalontie 12, Haminan nuorisopalvelut SEKÄ Avoimet ovet klo 18-20 Herran kukkarolla 8.lk ylöspäin  (Pikkuympyräkatu 34) /Haminan seurakunta SEKÄ  Jaspiksen nuortenillat  klo 15-20 (15v ylöspäin)Isoympyräkatu 30 B 
Torstaisin: Walkers liikkuva nuorisotyö, Klo 17.00 – 21.00 /Haminan seurakunta
Perjantaisin: Walkers liikkuva nuorisotyö Klo 17.00 – 22.00 Haminan nuorisopalvelut SEKÄ Mopo- ja pyörätupa  (13-vuotiaasta ylöspäin) Klo 16.00 – 20.00, Satamakatu 1 Haminan nuorisopalvelut SEKÄ Jaspiksen nuortenillat klo 15-20 (15v ylöspäin) Isoympyräkatu 30 B

 


Walkers: Walkers wauton voit kutsua sinne missä olet puhelimitse 0505980281 tai somen kautta instagram walkers_hamina ja snapchat haminannupa. (Walkers toimintaa järjestetään yhteistyössä Haminan nuorisopalveluiden ja Haminan seurakunnan kanssa) 

Ruissalon nuorisotila: sijaitsee Ruissalon liikuntahallin alakerrassa (kulku takakautta). Tilalla on nuorisotilatoimintaa ja päivisin tila koulunuorisotyön käytössä. Maksutonta, vapaaehtoista ja avointa kaikille. Nuorisotyöntekijät suunnittelevat toimintaa yhdessä nuorten kanssa. Tilassa mahdollisuus pelailla e-pelejä, biljardia, erilaisia pelejä, yhdessäoloa, juttelua muiden nuorten ja työntekijöiden kanssa. 

Mopo- ja pyörätupa: sijaitsee keskustassa ja tarjoaa nuorille mahdollisuuden mopo- sekä pyöräharrastuksen ylläpitämiseen. Lisäksi tila toimii nuorten kohtaamispaikkana ja on tarkoitettu 13-vuotiaasta ylöspäin. Maksutonta, vapaaehtoista ja avointa kaikille, nuorisotilasta löytyy mm. biljardia ja pleikkaripelejä, yhdessäoloa, juttelua muiden nuorten ja työntekijöiden kanssa. 

Avoimet ovet: Uusia tuttuja, vanhoja ystäviä, kahvia ja korppuja, teetä ja sympatiaa, soittoa ja laulua ja paljon muuta. Paikalla seurakunnan nuorisotyön ammattilainen.
Jaspis: Jaspis toimii osana laajempaa kokonaisuutta Haminan kaupunkiyhteisön nuoriso- ja kohtaamispaikkatoiminnan sekä työllistämisen saralla. Toimintamme on kaikille avointa ja ilmaista yhteisöllistä yhteistoimintaa. Raittiusseura Jaspis ry on voittoa tavoittelematon ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Haminan seudulla asuvien hyvinvointia ja raittiita elintapoja eri ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien parissa. 

 

LISÄKSI:

Yökahvila: Perjantaisin 31.3, 28.4 ja 26.5. yökahvila Herran Kukkarolla (K15) klo 19-23. Ennen yökahvilaa iltaehtoollinen Nuorten veisukirjan lauluilla Marian kirkossa klo 18. Paikalla seurakunnan nuorisotyön ammattilaisia.

Isojen tyttöjen ja poikien toiminta Kaikenlaista spesiaalia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Keilausta, splättistä, yökyläilyä, retkiä, musiikkijuttuja ja vaikka mitä. (Haminan seurakunta). Tyttöjen toiminnasta voi olla yhteydessä Erika 0505943885 &  yhteydenotot Ville Kervinen 050 386 5723) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Toiminnasta tiedotetaan somekanavilla ja kotisivuilla. 

Leirit, retket ja muut toiminnot:  Seurakunnan nuorten leiri järjestetään syyskaudella Ilmoittautumiset https://haminanseurakunta.fi/ilmoittautumiset/ Loma-aikoina järjestetään erilaisia toimintoja (Haminan nuorisopalvelut), kuten yönuokkarit ja retket. 

LISÄTIETOJA
www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/nuortenhamina/yhteystiedot 
insta: haminannupa  (www.instagram.com/haminannupa)
Facebook/Instagram Haminan seurakunta 
www.haminanseurakunta.fi/lapset-nuoret-perheet