vauva-vanhempi ryhmä Haminassa

Tervetuloa vauva-vanhempi ryhmään!

Vauva-vanhempi ryhmä on moniammatillisesti toteutettu ryhmä, johon voivat osallistua molemmat tai toinen vanhempi vauvan kanssa tämän synnyttyä.

Jokaiselle ryhmäkerralle on suunniteltu aihe, johon paneudutaan vierailijoiden toimesta hieman tarkemmin. Aiheina mm. liikunta ja rentoutuminen, varhainen vuorovaikutus, vanhemmuus ja parisuhde, uni, turvallisuus perheessä. Tarkempi sisältöjen aikataulu käydään läpi ensimmäisellä tapaamiskerralla, myös osallistujien toiveita on mahdollisuus toteuttaa!

Suurimpana tavoitteena on kuitenkin hyväntuulinen yhdessäolo, vauvaperheasioiden jakaminen, iloitseminen vauvasta ja vanhemmuudesta sekä muihin samassa tilanteessa oleviin perheisiin tutustuminen ja mahdollisesti ystävystyminen ryhmänjäsenten kesken.

Ryhmäkertoja on yhteensä kahdeksan (parittomina viikkoina). Kokoontumispäivä on tiistai. Ryhmä aloittaa 31.1.2022 klo 16-17.30 Haminan perhekeskuksen kohtaamispaikkatilassa (2.krs). (Sisäänkäynti Tuulimyllynrinteen kautta). Tapaamispäivämäärät ovat: 31.1., 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., 11.5., 25.4., 9.5.

 

Ilmoittauduthan ryhmään QR-koodista tai osoitteessa: https://link.webropol.com/s/haminanvava

 

Lisätietoja voi kysellä neuvolasta tai perhekeskuskoordinaattorilta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.